2009. január 2., péntek

Bejelentkezem

Hát itt lennék.. Annyi szép blogot láttam mostanában, hogy nekem is megjött hozzá a kedvem, és ki tudja, hátha ösztönzőleg hat rám :)
A 2008-as évem remekül sikerült, bár elégé kellett hajtanom magam: államvizsga, OKJ-s záróvizsga, házvétel, házalakítás, új munka.. Ezért szeretném ha a 2009-es évet a hobbijaimnak szentelhetném, amiből persze rengeteg van. Valaki azt mondta, hogy a spanyol nyelv kivételével mindenbe belevágok :)) Ami félig (na jó, nagy részt :)) igaz is. Egyszerűen képtelen vagyok nyugodtan ülni. Ha mást nem, a kezemnek muszáj munkát adni :)) Így felkerült a palettára többek közt a goblein, xszemes (ez most a nagy kedvencem), varrás. A konyhában is szeretek alkotni - ha épp olyan kedvemben vagyok -, valamint imádok kirándulni, nagyokat sétálni, a kertben barkácsolni, és nem utolsó sorban (igazság szerint ezt kellett volna az elejére tennem) kutyázni. Oh, persze az olvasást sem hagyhatom ki, és a zenét. Mi tagadás, tanulni is szeretek, főleg a nyelveket. Idénre az angol felsőfok van tervbe véve, többet nem szeretnék bevállalni. Esetleg a japán nyelvet, valami kezdetleges szintre jó volna fejleszteni, pláne hogy van egy kedves japán ismerősöm :). Egyenlőre még nagyon az elején tartok, a hiraganákat tanulgatom, ha valakinek mond valamit :) Szeretem a japán kultúrát, van benne valami, ami megfog (a nyelv, az emberek, az anime-k :)), és nemrég voltam pár ikebana - japán virágkötészet - órán is).
Azt hiszem hirtelenjében így ennyit rólam, a többi majd apránként úgyis kiderül :)

5 megjegyzés:

  1. Gratula a blogodhoz :) Kívánom, hogy a hozzá fűzött reményeket beváltsa és még többet is adjon :) Majd meglátod, milyen jó lesz évek múlva visszanézni, mi is volt veled, miket alkottál, milyen voltál akkor...

    VálaszTörlés
  2. Fúúúúú!*_*Büszke vagyok rád:):):):)Hajrááááá:)

    VálaszTörlés
  3. Mostmár úgy érzem, hogy velem nem is történt semmi 23 év alatt, míg te egy év alatt is megváltod a világot...:D

    VálaszTörlés