2009. január 3., szombat

Geocaching

-elni, másnéven ládakeresni voltunk. :) Ilyenkor jön rá az ember lánya, hogy mennyire elszokott a tartósabb gyaloglástól. Mostanság nem sikerült eljutnunk sehova, így enyhén szólva kiestem a ritmusból. Kb 8 kilométert mehettünk összesen, az elején volt nagyobb emelkedő, a továbbiakban abszolút sima terep volt, a végére mégis rendesen elfáradtam.
De megtaláltuk mindkét ládát. Az elsőt kissé nehezen. A leírást idézve a láda 'egy kissé szúrós bokor alatt egy fenyő tövében' található. Ezen fellelkesedve, sikerült betalálnunk a legnagyobb dzsindzsásba, persze rossz helyen keresgélve. Azért nem keseredtünk el, végül jó irányba fordulva sikeresen megtaláltuk a nap első ládáját a velencei Bence-hegyen. A kilátás gyönyörű volt, persze a nap pont szembe sütött, így nagyon nem tudtunk szép fotót csinálni. Azért párat megpróbálok feltenni.

A másik láda Nadaphoz közel, a szintezési ősjegy közelében volt, egy kisebb dombon. Ezt szerencsére sérülésmentesen megtaláltuk. :)

Remélem a közeljövőben keresgélünk még, jól éreztük magunkat, és a túra is jólesett. A ládák között a http://www.geocaching.hu/ oldalon lehet nézelődni. Jó szórakozást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése