2009. január 11., vasárnap

Ajándék

Elina-tól kaptam ezt a díjat:
Ez egy jelkép, mégpedig a blogbarátság jelképe. Pontosabban:
Igazából nem is jó szó rá a díj -szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés- inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag.Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket.Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"

Csak nemrég kezdtem a blogot, de így is jópár kedves ismerősre, barátra sikerült szert tennem. Nekik szeretném továbbadni ezt a kedves ajándékot. Többek között: Elina, Baboo, Amotae, Nina és persze mindenkinek, akivel összehoz az élet :)

4 megjegyzés:

  1. Rain koszonom hogy te is nekem adtad ezt a dijat...komolyan ugy erzem hogy egy nagyon kedves baratra leltem benned:-)

    VálaszTörlés
  2. igazán nagyon aranyosak a maciajid! :) és köszönöm, hogy gondoltál rám a "díjnál", bár még nem régen ismerjük egymást, igyekszem rászolgálni!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, hogy gondoltál rám:))

    VálaszTörlés
  4. És én is szeretném viszonozni ezt!
    http://xszem.blogspot.com/2009/01/megtiszteltets.html

    VálaszTörlés